Vilka är vi?

- OM BUZZIN BIKES -

Jag heter Peter och driver Buzzin Bikes. Jag kommer från England, Gocycles hemland. Idag bor jag i Sverige med Tivedens djupa skogar som närmaste granne! Jag jobbar sida vid sida med min svenska fru Marlin. Jag har älskat cyklar sedan jag var barn och på 80-talet brukade jag tävla i BMX-racing och freestyling.

Min första åktur på en elcykel var 2010. Det var en hembygd elektrisk mountainbike, gjord av min bror, med toppfart på 45km/h. Väldigt cool och en helt ny upplevelse! Den presenterades senare på Gadget Show i England 2014. Sedan dess har jag letat efter möjligheter att börja sälja elcyklar. 

Jag har ett stort hjärta för vår miljö och jag insåg redan 2010 att elcykeln kommer att öppna upp för fler möjligheter till att ersätta bilresor. Med de hopfällbara elcyklarna som Buzzin Bikes säljer öppnas än mer möjligheter: De kan lätt lyftas när det behövs och också enkelt tas med på buss och tåg här i Sverige. Vi kan nå längre helt enkelt! De elektriska lådcyklarna ger andra möjligheter; möjligheten att transportera barnen, hunden och/eller veckohandlingen på ett underbart enkelt och roligt sätt!

Under 2017 kom jag i kontakt med Gocycle och blev imponerad av det de gör och plötsligt blev min dröm verklig. Buzzin Bikes föddes under våren 2018. Sedan dess har flera cyklar kommit till och vi är nu auktoriserad återförsäljare för Batavus, Winora, Gocycle, Vello och Nihola. I april 2020 startade vi vårt andra företag Sustainable Stella AB som nu sköter elcykeluthyrningen och också erbjuder klimatsmarta elcykelpaket med miljövänliga boenden och ekologisk/närproducerad mat. Vi vill vara med och göra vår fina värld mer hållbar på många sätt. Vi hoppas du vill vara med oss du med!

 

Gocycle finns i många olika modeller och färger. Se produkter för mer info.

 

 

 

Vi förbereder din cykel för kommande äventyr

— VI HJÄLPER DIG MED ALLT DU BEHÖVER —

 

 

BUZZIN BIKES
Västra Långgatan 28, 545 72 ÄLGARÅS, 0735-010090
Org nr: 671128-9535 VAT nr: SE671128953501                                                                           Webmaster: HMF Production AB