— Köpvillkor —

Leverans
Vi har gratis frakt på alla cyklar. Leveranstiden är 2-8 dagar, beroende på om vi har det i lager eller inte.

Ångerrätt
Om du av någon anledning vill ångra ditt köp, har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka dina varor. Du betalar returfrakten till Buzzin Bikes. Cyklarna får inte ha använts utomhus. Lättast är det om du kontaktar oss så hjälper vi er vid retur. Varorna ska returneras hela och rena i samma förpackningsmaterial som de kom i och ska ha skickats tillbaka inom 30 dagar efter att du mottagit varan.

Garanti
Enligt Europeisk konsumenträtt i Sverige har alla varor 3 års garanti. Inom denna period har du rätt att returnera varan med gratis frakt om det handlar om ett tillverkningsfel.

Reklamation
Vill du reklamera en vara för tillverkningsfel, kontakta oss så hjälper vi er. Är paketet skadat när det kommer till dig, öppna det och titta så att allt är intakt. Gör en skadeanmälan direkt till chauffören om varan är skadad.

Betalning
I webbshopen använder vi Klarna för säker och smidig betalning. Det finns flera alternativ för hur du kan betala med dem.

Support
Om du behöver hjälp med teknik efter köpet finns vi här för dig.

Priser
Alla priser är inklusive moms.

Ej uthämtade paket
Om du inte skulle hämta ut ditt paket vid leverans så att det returneras till oss, tar vi betalt för frakten tur och retur.

Behandling av personuppgifter
Hos oss på Buzzin Bikes är det viktigt för oss att du känner dig säker med hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part och vi medverkar ej till att skicka sk SPAM. Som kund till Buzzin Bikes kan ni få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation ni initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. För mer information läs vår integritetspolicy här.

Adress
Västra Långgatan 28, 545 72 ÄLGARÅS

Telefonnummer
0735 - 010090

Organisationsnummer
6711289535

VAT-nummer
SE671128953501

BUZZIN BIKES
Västra Långgatan 28, 545 72 ÄLGARÅS, 0735-010090
Org nr: 671128-9535 VAT nr: SE671128953501                                                                                                 Webmaster: HMF Production AB